Kapsalon Centraal

Haarwerken & Pruiken

Kapsalon Centraal is al ruim 30 jaar een gecertificeerde haarwerkleverancier gevestigd in het L.U.M.C ziekenhuis is Leiden.

Wij bieden u professionele hulp op het gebied van haarwerken. Hierbij kunt u denken aan het aanmeten, het onderhouden en het kappen van het haarwerk. Onze salon, werkwijze en kennis voldoen aan de eisen van de stichting SEMH.

Wij nemen u stap voor stap mee door het stappenplan van een haarwerk:

Het eerste gesprek: tijdens het eerste gesprek is u wens heel belangrijk, daarna kijken wij samen naar een passend model en kleur. Ook kunnen wij meerdere haarwerken bestellen. dit duurt ongeveer 1 a 2 werkdagen. Dit allemaal is geheel kosteloos.

Het tweede gesprek en het passen: zodra de de haarwerken binnen zijn, maken we vervolg afspraak. Tijdens deze afspraak passen wij allen haarwerken die voor u binnen gekomen zijn. Mocht het zo zijn dat er een haarwerk voor u bij zit dan gaan we samen het klanten dossier invullen zodat wij alle papieren in orde kunnen maken en de rekening kunnen indienen bij uw verzekering. Als dat is ingevuld krijgt u uitleg over het onderhoud en het opzetten. Ook kunt u informatie krijgen over verschillende mutsjes en bandjes.

onze service.

Ligt u in het ziekenhuis en bent u niet in staat om naar onze salon te komen? Dit is geen probleem, wij komen ook op de afdeling om met u de stappen te doorlopen. Ook voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

SEMH-erkend

SEMH staat voor ’Stichting Erkenningregeling Medische Hulpmiddelen’. Het houdt in dat allen klanten die bij Kapsalon Centraal komen, kunnen rekenen op deskundig advies en producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Privacybeleid.

Welke persoonlijke gegevens worden er vastgelegd?

In het klanten dossier worden verschillende gegevens genoteerd. Zo worden uw naam, geboorte datum, BSN nummer, adres, telefoon nummer en email adres vastgelegd, verder noteren wij ook de naam van uw arts en gegevens van de verzekering denk hierbij aan uw polis nummer.

Wie heeft er inzage in uw gegevens?

De gegevens worden zowel digitaal als schriftelijk opgeslagen kunnen worden ingekeken door onze medewerkers/haarwerkers. Onze medewerkers beschikken allemaal over een geheimhoudingsplicht. Zodat er niks van vertrouwelijke informatie naar buiten gebracht kan worden.

Wat is het bewaartermijn van mijn gegevens?

Het bewaartermijn van uw gegevens is 10 jaar, in die 10 jaar word het bewaard bij ons in de salon. Mocht het zo zijn dat u nog een keer bij ons langs komt kunnen we de gegevens makkelijk herzien.

Hoe word er gehandeld bij een datalek?

Als er een lek ontdekt word in ons klanten systeem, zorgen wij ervoor dat allen klanten dossiers offline gehaald worden en vernietigd worden om verdere verspreiding te voorkomen. Deze zijn sowieso ook schriftelijk opgeslagen.

Intercoiffure Nederland L'Oréal Nederland
Gina Cat Naomi Moda Mono Ginger Marusha Online Aurora Grace Cosmo Mono Fresh Disc Babs Cara Deluxe Angel